Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. júla 2024 o 11:30
Čas čítania 0:37

Podvodníci využívajú značku Kaufland. Reťazec radí, ako sa nedať oklamať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec varuje pred falošnými súťažami, na ktoré podvodníci využívajú značku Kaufland.

  • Potravinový reťazec Kaufland na Facebooku upozorňuje na podvodné stránky, ktoré organizujú súťaže pod ich značkou.
  • Kaufland upozorňuje, že súťaže organizuje vždy na svojom oficiálnom profile, ktorý je overený a od výhercov nikdy nepýta údaje z platobnej karty.
  • Kaufland informuje, že všetky pravidlá súťaží má po celý čas zverejnené priamo v súťažnom príspevku alebo na oficiálnej webovej stránke.

Prečo je to dôležité: Podvodníci neustále vymýšľajú nové spôsoby, ako oklamať Slovákov. O podvodoch informujeme, aby sme pomohli zabrániť tomu, že sa občania nechajú jednoducho oklamať.

Citát: „Naša spoločnosť dbá na korektnú gramatiku a štylistiku. Texty na podvodných účtoch a v súťažiach často nedávajú logický význam, obsahujú nesprávne skloňovanie, pôsobia ako automaticky vytvorené botom či cez prekladač,“ napísal Kaufland na sociálnej sieti. 

Širší kontext: Kaufland varuje, aby sa ľudia nenechali nachytať a v prípade pochybností radšej kontaktovali zákaznícke centrum na bezplatnej telefónnej linke 0800/15 28 35 alebo cez online formulár.

Prečítaj si aj tieto články: 

14. júla 2024 o 9:25 Čas čítania 0:30 Mobilný operátor na Slovensku upozorňuje na falošné faktúry. Podvodníci posielajú zákazníkom e-maily s vírusmi Mobilný operátor na Slovensku upozorňuje na falošné faktúry. Podvodníci posielajú zákazníkom e-maily s vírusmi
6. júla 2024 o 10:55 Čas čítania 1:03 Prezident Pellegrini nedával Slovákom návod na zbohatnutie, ide o podvod. Polícia vysvetlila, na čo si dať pozor Prezident Pellegrini nedával Slovákom návod na zbohatnutie, ide o podvod. Polícia vysvetlila, na čo si dať pozor
3. júla 2024 o 20:20 Čas čítania 0:39 Slovensko zaplavili podvodné telefonáty. Polícia zverejnila zoznam telefónnych čísel, ktoré treba okamžite zablokovať Slovensko zaplavili podvodné telefonáty. Polícia zverejnila zoznam telefónnych čísel, ktoré treba okamžite zablokovať

Domov
Zdieľať
Diskusia