Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
22. júla 2024 o 15:26
Čas čítania 0:38

Billa rozširuje špeciálny typ predajní. Zákazníkov láka na odlišný sortiment a služby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Billa bude meniť dve predajne v nákupnom centre OC Central a Bory Mall.

  • Obchodný reťazec Billa prerába viaceré bratislavské prevádzky. Zákazníkom tak poskytne rozšírené služby a sortiment, informujú tvnoviny.sk.
  • Zákazníci budú môcť využiť napríklad dávkovače na orechy, strukoviny a cereálie, teplý pult s hotovými jedlami či samoobslužný šalátový bar.

Prečo je to zaujímavé: Tieto zmeny zlepšujú zákaznícke služby, ale tiež reagujú na širšie trendy v maloobchode a ekológii, čím pozitívne ovplyvňujú trh aj spoločnosť.

Citát: „Ako pilotný projekt mimoriadne úspešne funguje bratislavská predajňa Billa v Eurovei, kde máme dávkovače na orechy, strukoviny a cereálie, zákazníčky a zákazníci si môžu sami odšťaviť pomarančovú šťavu, pochutnať si na čerstvej, na mieste pečenej pizzi, čerstvo tu pripravujeme sushi, veľmi obľúbený je samoobslužný šalátový bar, ako aj teplý pult s hotovými jedlami,“ uviedol hovorca spoločnosti Marek.

Širší kontext: Zmeny sa dotknú predajní v obchodnom centre OC Central a Bory Mall. Prevádzka s podobnými službami a sortimentom aktuálne funguje v nákupnom centre Eurovea. Novinkami tak Billa nadväzuje na svoj pilotný projekt.

Prečítaj si aj tieto články:

14. marca 2024 o 6:48 Čas čítania 0:22 Billa dostala od inšpektorov mastnú pokutu. Údajne predávala plesnivé či zhnité potraviny Billa dostala od inšpektorov mastnú pokutu. Údajne predávala plesnivé či zhnité potraviny
16. októbra 2023 o 14:05 Čas čítania 0:22 Billa sťahuje z predaja produkt, ktorý majú Slováci bežne doma. Odborníci varujú pred jeho konzumáciou Billa sťahuje z predaja produkt, ktorý majú Slováci bežne doma. Odborníci varujú pred jeho konzumáciou
28. júna 2024 o 11:20 Čas čítania 1:12 PRIESKUM: Stravujú sa Slováci zdravo? Výsledky nie sú lichotivé. Ktoré produkty si kupujeme najviac a ktoré najmenej? PRIESKUM: Stravujú sa Slováci zdravo? Výsledky nie sú lichotivé. Ktoré produkty si kupujeme najviac a ktoré najmenej?
Billa.sk
Zdroj: Billa.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia