Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. júla 2024 o 10:44
Čas čítania 0:25

Dôležitý most budú rekonštruovať. Vodiči si musia dať pozor na obmedzenie na diaľnici R1

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na diaľnici R1 budú počas víkendu platiť dopravné obmedzenia.

Na diaľnici R1 treba počas soboty 27. júla od 7.00 h a nedele 28. júla do 18.00 h počítať s dopravnými obmedzeniami. Dôvodom je rekonštrukcia mostu Váhovce. Informovala o tom Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

„Bude čiastočne uzavretá diaľnica R1 v úseku mosta č. R1-018 Váhovce, uzatvorený bude pravý jazdný pás diaľnice R1 a doprava bude presmerovaná cez prejazdy stredným deliacim pásom do ľavého jazdného pásu,“ priblížila Hrabovská. Počas celého obdobia rekonštrukcie bude podľa nej pracovisko zabezpečené dočasným dopravným značením.

Ako poznamenala, dopravné obmedzenia budú zahŕňať prípravné práce a samotnú rekonštrukciu mosta. „Prosíme vodičov o zvýšenú opatrnosť a dodržiavanie dočasného dopravného značenia,“ dodala.

diaľnica, Hybe, D1
Zdroj: www.ndsas.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia