Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
28. júla 2024 o 18:26
Čas čítania 0:46

Andrew Tate reaguje na obvinenia z toho, že nakrúcal, ako zneužíva 14-ročné dievča. Okolnosti však nesedia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tatea v tejto súvislosti čaká súdne pojednávanie.

  • Mizogýnny influencer Andrew Tate reagoval na obvinenia, že nahral sexuálnu nahrávku, na ktorej zneužíva 14-ročné dievča.
  • Nahrávka, v ktorej bije ženu opaskom a vyhráža sa jej smrťou, bola zverejnená v roku 2016. Tate aj daná žena zverejnili video, na ktorom tvrdia, že išlo o konsenzuálnu činnosť.
  • Podľa nových obvinení mohla mať žena v čase nahrávania len 14 rokov. Tate obvinenia popiera a odpovedal, že sa teší na nadchádzajúce súdne pojednávanie, informuje portál Complex.

Prečo je to dôležité: Andrew Tate je kontroverzná postava internetu a má vplyv na veľké množstvo ľudí. Presadzuje nebezpečné myšlienky a sám je obvinený zo znásilnenia, z obchodovania s ľuďmi a z organizovaného zločinu. Sexuálne násilie páchané na neplnoletých dievčatách je neakceptovateľný čin porušujúci základné ľudské práva.

Širší kontext: Tate aj žena z danej nahrávky vo videu popreli, že by išlo o násilie. Z novšieho videa vyplýva, že v roku 2024 daná žena svojim sledovateľom povedala, že má 26 rokov. Ak ide o tú istú ženu, ktorá vystupuje na nahrávke, znamenalo by to, že v čase jej nahrávania mala približne 14 rokov. Tate tvrdil, že video bolo natočené v roku 2014, čo by však stále znamenalo, že v tom čase bola neplnoletá.

Domov
Zdieľať
Diskusia