Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. augusta 2024 o 15:49
Čas čítania 0:29

Turistu na dovolenke v Bratislave zbil agresívny mladý Slovák. Vadilo mu, ako parkoval s autom, zasypal ho hlinou a kameňmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad už evidujú aj policajti.

  • Turistu z Portugalska, ktorý už osem rokov žije v Poľsku, zbil pod hradom Devín v Bratislave mladý Slovák.
  • Počas výletu s manželkou a priateľmi zaparkovali svoje auto pod hradom. Keď sa vrátili, na vozidle našli kopu hliny, skál a cigaretových ohorkov, informuje  turista v príspevku na Reddite. Následne započal konflikt, pri ktorom ho Slovák napadol.

Citát: „Nevedeli sme, že na tomto mieste nemáme nechávať auto, no stačilo nám to normálne povedať“, uviedol turista.

Širší kontext: Skupina po chvíli zistila, že auto poškodil mladý Slovák, ktorý im tvrdil, že tam nemajú parkovať. Keď turista vytiahol telefón, aby si situáciu zdokumentoval, mladík ho fyzicky napadol.

Prípad je v súčasnosti evidovaný políciou ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, informuje Nový Čas. Polícia pokračuje v objasňovaní skutku a zisťovaní podrobností.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia