Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. augusta 2024 o 9:05
Čas čítania 0:52

O2 zavádza 5G sieť v ďalších okresoch na Slovensku. Pokrýva už takmer 80 % krajiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Stabilnejšia 5G sieť od O2 je dostupná v 25 okresoch Slovenska.

  • Za posledné tri mesiace zmodernizovalo O2 svoju sieť v 11 nových okresoch.
  • Špičkovú 5G sieť mohlo ku koncu júna využívať už 77,9 % ľudí na Slovensku.
  • Spoločnosť navýšila počet vysielačov o 60 %, posilnila transportnú sieť a vykonala komplexnú výmenu technológie, čo zapríčinilo lepší signál, rýchlejší a stabilnejší internet, či výrazné zlepšenie kvality hovorov.

Prečo je to dôležité: Tieto modernizačné kroky posilňujú postavenie O2 ako významného hráča na trhu a pripravujú Slovensko na digitálnu budúcnosť.

Citát:„V okrese Zlaté Moravce merania ukázali, že zákazníkom sa zvýšila rýchlosť sťahovania dát až o tretinu. V okrese Komárno sa modernizácia siete prejavila aj na kvalite volaní, napríklad, keď sme ňou zredukovali počty prerušených hovorov až o viac ako dve tretiny vďaka 58-% zvýšeniu počtu vysielačov. A okres Žarnovica získal až o dve tretiny vysielačov naviac,“ približuje Slavomír Pšenák, technologický riaditeľ O2.

Širší kontext: Donedávna mohli využívať najmodernejšiu sieť zákazníci v okresoch Zlaté Moravce, Žarnovica, Komárno, Sabinov, Brezno ako aj vo všetkých okresoch Bratislavy a Košíc. V posledných mesiacoch sa k zmodernizovaným okresom pridali Bardejov, Kežmarok, Levice, Nitra, Skalica, Snina, Trebišov, Trnava, Veľký Krtíš, Žilina a Malacky.

14. septembra 2024 o 18:30 Čas čítania 2:02 FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

O2 vo viacerých lokalitách vypína staršiu 3G sieť. O vypnutí siete v konkrétnych lokalitách informujú zákazníkov tak, aby pre nich zabezpečili včasný a bezproblémový prechod na kvalitnejšiu sieť.

Prečítaj si aj tieto články:

29. júla 2024 o 12:19 Čas čítania 0:43 Orange hlási výpadok služieb. V niektorých lokalitách ti nebude fungovať internet ani televízia Orange hlási výpadok služieb. V niektorých lokalitách ti nebude fungovať internet ani televízia
15. júla 2024 o 17:50 Čas čítania 0:20 PREHĽAD: Orange upozorňuje na výpadky svojich základných služieb. Odstávky sa začínajú čoskoro, ľudí potrápia celé dni PREHĽAD: Orange upozorňuje na výpadky svojich základných služieb. Odstávky sa začínajú čoskoro, ľudí potrápia celé dni
28. júna 2024 o 10:30 Čas čítania 1:09 4ka rozširuje svoju 5G sieť po celom Slovensku. Odteraz budeš môcť sťahovať dáta rýchlosťou 600 Mb za sekundu v týchto mestách 4ka rozširuje svoju 5G sieť po celom Slovensku. Odteraz budeš môcť sťahovať dáta rýchlosťou 600 Mb za sekundu v týchto mestách
O2 OPERÁTOR
Zdroj: Wikipedia / Mtaylor848
Domov
Zdieľať
Diskusia