Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. júla 2024 o 12:19
Čas čítania 0:43

Orange hlási výpadok služieb. V niektorých lokalitách ti nebude fungovať internet ani televízia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výpadok bude trvať od pondelka 29. júla do stredy 31. júla.

  • Slovenský operátor Orange upozorňuje svojich klientov na viacero výpadkov, ktoré budú počas najbližších dní v rôznych lokalitách.
  • Dôvodom výpadku je prebiehajúca údržba, ktorá bude trvať od pondelka 29. júla do stredy 31. júla v rôznych lokalitách.

Prečo je to dôležité: Informovanie klientov o plánovaných výpadkoch umožňuje ľuďom pripraviť sa na prípadné prerušenie služieb.

Citát: „Za prípadné komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že vám po ukončení plánovaných prác nefungujú služby, reštartujte, prosím, svoje zariadenia,“ informujú na webe. 

Širší kontext: V pondelok 29. júla sa bude výpadok týkať v čase medzi 7.30 – 16.30 h lokalít  Imeľ, Kátlovce a Klenovec. V čase medzi 7.30 – 21.30 h zase v lokalitách Domaniža a Jastrabá.

 V utorok 30. júla budú služby nedostupné v čase medzi 6.30 – 20.30 h v lokalitách Kostolec, Oravská Jasenica, Remetské Hámre a Stráňavy. V stredu 31. júla budú služby nefunkčné v čase medzi 9.00 – 14.00 h. Výpadok zasiahne Gajary (ulice: 1. mája, Gagarinova, Gajary, Gajary /PC, Gráfova, Hlavná, Levárska, Mládežnícka, Na Riadku, Pivovar, Skuteckého, Športová, Štefánikova, Štúrova, Továrenská, Záhorácka, Záhradná).

Prečítaj si aj tieto články:

26. júla 2024 o 8:04 Čas čítania 0:38 Slovenskí diváci prídu o ďalšie dve české stanice. Známy operátor ich vyradil zo svojej ponuky Slovenskí diváci prídu o ďalšie dve české stanice. Známy operátor ich vyradil zo svojej ponuky
28. júna 2024 o 10:30 Čas čítania 1:09 4ka rozširuje svoju 5G sieť po celom Slovensku. Odteraz budeš môcť sťahovať dáta rýchlosťou 600 Mb za sekundu v týchto mestách 4ka rozširuje svoju 5G sieť po celom Slovensku. Odteraz budeš môcť sťahovať dáta rýchlosťou 600 Mb za sekundu v týchto mestách
28. mája 2024 o 17:59 Čas čítania 0:25 Mobilný operátor ruší populárne denné balíčky dát. Klientom predstavili výhodnú novinku Mobilný operátor ruší populárne denné balíčky dát. Klientom predstavili výhodnú novinku
Orange
Zdroj: Nivy.com
Domov
Zdieľať
Diskusia