Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová TASR
9. augusta 2024 o 15:20
Čas čítania 0:40

Veľká 30-hodinová odstávka Strečna: Vodiči musia počas víkendu obchádzať frekventovanú cestu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cez víkend na takmer 30 hodín uzavrú cestu I/18 pri Strečne.

  • Prvá etapa dopravných obmedzení na ceste I/18 medzi Strečnom a Dubnou Skalou súvisiacich so sanáciou svahu nad kritickým úsekom cesty pokračuje cez víkend prvou zo siedmich naplánovaných úplných uzáver komunikácie.
  • Prejazd Strečnianskou úžinou uzavrú v sobotu 10. augusta o 14.00 h a opätovne ho sprejazdnia v nedeľu 11. augusta o 19.00 h. 

Citát: „Úplná uzávera cesty I/18 pri Strečne sa začne o 14.00 h a bude trvať do 19.00 h v nedeľu. Obmedzenie dopravy na jeden jazdný pruh sa začne opäť v pondelok 12. augusta o 7.00 h,“ priblížila vedúca odboru krízového riadenia Okresného úradu v Žiline Miroslava Staníková.

Širší kontext: Vodiči nákladných vozidiel tranzitujúcich smerom na východ Slovenska budú na uzáveru upozorňovaní už pri Trnave tak, aby z diaľnice D1 smerovali po rýchlostnej ceste R1 na Zvolen a ďalej cez Donovaly do Ružomberka.

Zo Žiliny je k dispozícii aj obchádzka po ceste I/64 cez Rajeckú dolinu a horský priechod Fačkov a Nitrianske Pravno do Martina. Osobné autá budú najčastejšie využívať obchádzkovú trasu po ceste II/583 cez Terchovú. 

14. júla 2024 o 12:33 Čas čítania 1:09 PREHĽAD DÁTUMOV: Vodiči sa musia pripraviť na uzávierky pod Strečnom. Cestu zatvoria počas siedmich víkendov PREHĽAD DÁTUMOV: Vodiči sa musia pripraviť na uzávierky pod Strečnom. Cestu zatvoria počas siedmich víkendov
Domov
Zdieľať
Diskusia