Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
9. augusta 2024 o 17:17
Čas čítania 0:20

Na Slovensko prichádza známa sieť drogérií Müller. Zverejnila inzerát, v ktorom ponúka plat 6 000 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prichádzajúcu značku môžeš poznať z okolitých štátov.

Nemecká sieť drogérií Müller prichádza na Slovensko, informoval Forbes. Jej pobočky môžu Slováci poznať z neďalekého Kittsee, Viedne či Ostrihomu.

Koncom júna sa v slovenskom obchodnom registri objavila spoločnosť pod názvom Mueller Drogérie Slovensko. Konateľom je jej zakladateľ, nemecký miliardár Erwin Franz Müller.

Medzi vedúcimi spoločnosti je niekoľko nemeckých manažérov a Slovák Tibor Brezovský, ktorý v minulosti pracoval ako manažér spoločnosti Lidl. Jeho úlohou je šéfovať Mülleru v Rakúsku aj Maďarsku.

Spoločnosť zverejnila na portáli profesia inzerát, v ktorom hľadá manažéra s výškou platu až 6 000 eur.

13. apríla 2024 o 9:28 Čas čítania 0:29 Na Slovensko prichádza nová drogéria. Poľská populárna značka plánuje prevádzku otvoriť ešte tento rok Na Slovensko prichádza nová drogéria. Poľská populárna značka plánuje prevádzku otvoriť ešte tento rok
Domov
Zdieľať
Diskusia