Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
13. augusta 2024 o 14:00
Čas čítania 0:35

Jančkárová a Makara končia ako moderátori politickej relácie O 5 minút 12. Naplnili sa slová ľudí z SNS

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O odchode moderátorskej dvojice z obrazoviek hovoril pred mesiacmi poslanec SNS Roman Michelko.

Politická diskusia O 5 minút 12 verejnoprávnej STVR bude mať nových moderátorov. Dvojicu Martu Jančkárovú a Mareka Makaru na obrazovkách už onedlho diváci neuvidia, informovali Aktuality, pre ktoré to potvrdili viaceré zdroje z prostredia televízie. 

„S vedením som sa dohodol, že O 5 minút 12 od septembra nebudem moderovať, bolo to na moju žiadosť s tým, že sa presuniem na kanál 24, kde budem moderovať spravodajský prúd,“ uviedol pre Aktuality.sk Makara.

Odvážne vyjadrenia o ukončení pracovného pomeru s moderátorskou dvojicou vyslovil už pred dvoma mesiacmi poslanec SNS a zároveň predseda parlamentného výboru pre kultúru a médiá Roman Michelko. „V septembri a októbri už Jančkárovú a Makaru neuvidíte.“ Podobné vyjadrenia mal aj premiér Robert Fico, ktorý sa vyjadril, že moderátorská dvojica nie je nenahraditeľná.

Moderátorka Marta Jančkárová sa k situácii odmietla vyjadriť. „Teraz, v tejto chvíli, by to bolo odo mňa nekorektné komentovať,“ reagovala Jančkárová na otázky redaktora Aktualít.

Jančkárová
Zdroj: RTVS
3. júna 2024 o 16:30 Čas čítania 1:00 Michelko z SNS prezradil, že moderátori Jančkárová aj Makara na jeseň v RTVS skončia Michelko z SNS prezradil, že moderátori Jančkárová aj Makara na jeseň v RTVS skončia
Domov
Zdieľať
Diskusia