Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
28. augusta 2024 o 12:20
Čas čítania 0:33

Kaufland dnes predlžuje otváracie hodiny. Počas zajtrajšieho sviatku budú obchody zatvorené

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zajtra bude väčšina obchodov zatvorená, no niektoré prevádzky majú výnimku.

  • Vo štvrtok 29. augusta 2024 budú obchody na Slovensku zatvorené kvôli štátnemu sviatku Výročia Slovenského národného povstania. Väčšina prevádzok nebude počas tohto dňa dostupná.
  • Výnimky tvoria lekárne, čerpacie stanice a predajne na letiskách a železničných staniciach, ktoré budú otvorené a poskytnú základné služby.
  • Obľúbený bbchodný reťazec Slovákov Kaufland v reakcii na zatvorenie predajní predĺžil otváracie hodiny 28. augusta 2024 do 21:30, aby zákazníci stihli nakúpiť pred sviatkom.

Citát: „Predĺžili sme otváraciu dobu pred sviatkom. V stredu 28. 8. u nás nakúpite od 6:30 do 21:30. Predĺžená otváracia doba neplatí pre nákupné centrá Avion a Danubia v Bratislave,“ uvádza Kaufland. 

Širší kontext: Zákaz sviatočného predaja, ktorý platí na Slovensku od roku 2017, priniesol nové nákupné zvyklosti, keď sa pred sviatkami obchody stávajú preplnenými. Obchodné reťazce, ako Kaufland, reagujú na tento trend predlžovaním otváracích hodín, aby zákazníkom umožnili nakúpiť s menším stresom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kauflandslovensko (@kauflandslovensko)

Domov
Zdieľať
Diskusia