Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová TASR
3. septembra 2024 o 12:56
Čas čítania 0:20

V košickom magistráte zasahuje polícia. Anonym nahlásil bombu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vstup do budovy magistrátu je pre bombovú hrozbu obmedzený.

Vstup do budovy Magistrátu mesta Košice je dočasne obmedzený, dôvodom je bombová hrozba. Magistrát podľa jej slov dostal výhražný mail, v ktorom bolo uvedené, že výbušnina sa má nachádzať na podvozku motorového vozidla na priľahlom parkovisku. „Polícia vykonáva preventívne bezpečnostné opatrenia s cieľom potvrdiť alebo vyvrátiť toto podozrenie,“ uviedla.


Potvrdila, že anonymný výhražný mail o bombovej hrozbe prijali aj riaditelia viacerých škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice. Výhražný mail malo v utorok ráno dostať okolo 270 škôl na Slovensku. Situáciu preverovali policajti, bombovú hrozbu zatiaľ nepotvrdili.

3. septembra 2024 o 10:32 Čas čítania 0:20 Bombovú hrozbu nahlásili až na 270 slovenských školách. Mali by v nich prerušiť vyučovanie, tvrdí minister školstva Bombovú hrozbu nahlásili až na 270 slovenských školách. Mali by v nich prerušiť vyučovanie, tvrdí minister školstva
Domov
Zdieľať
Diskusia