Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. septembra 2024 o 20:12
Čas čítania 0:33

Rozbité autá či spadnuté stromy. Bratislava čelí intenzívnej vlne nebezpečného počasia, celý deň zasahujú policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nepriaznivé počasie má trvať až do konca týždňa.

V Bratislavskom kraji pribúdajú udalosti spôsobené v dôsledku nepriaznivého počasia. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. Odporúča občanom, aby sa nezdržiavali v blízkosti stromov.


„Policajti boli vyslaní na Prístavnú ulicu, kde silný vietor zapríčinil pád ďalšieho stromu, ktorý vytvoril obmedzenie na cyklochodníku. Na Budatínskej ulici taktiež padnutý strom znemožnil prístup do garáží,“ uviedla polícia. V Bratislave taktiež podľa nej vietor obmedzil cestnú premávku v smere do Devína, keď v blízkosti ulice Zlaté schody spadli na vozovku dva stromy.

K pádu stromu podľa policajtov došlo aj za Svätým Jurom v smere do Bratislavy.
Ako doplnili, na bratislavskej Beňadickej, Zámockej a Medenej ulici opäť vykonávali potrebné úkony z dôvodu pádu odlomených konárov na motorové vozidlá.

Policajti okrem preverení priebežne monitorujú situáciu v blízkostí riek. „Momentálne dochádza neďaleko Kremeľskej ulice v Devíne k vylievaniu rieky Morava na cestnú komunikáciu,“ upozornili.

Domov
Zdieľať
Diskusia