Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
17. septembra 2024 o 20:02
Čas čítania 0:21

Ďalšia slovenská banka spúšťa populárnu funkciu. Okamžité platby budú môcť klienti Privatbanky posielať už o pár mesiacov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Funkciu prijímania okamžitých platieb zavádza ďalšia banka.

Populárnu funkciu okamžitých platieb ponúkajú viaceré banky, medzi nimi napríklad Tatra Banka, VÚB či Slovenská sporiteľňa.

Možnosť okamžitých platieb zavádza po novom aj Privatbanka. Funkciu budú môcť klienti prvýkrát využiť už v novembri tohto roka. Povolené však bude len prijímanie okamžitých platieb, na odosielanie si budú musieť zákazníci počkať do 9. októbra 2025.

„Privatbanka, a. s., súčasne s prijímaním okamžitých platieb od 4.11. 2024 pripravuje aj implementáciu ich odosielania, a to najneskôr v termíne do 9.10. 2025 v zmysle platnej legislatívy,“ vyjadrila sa pre Refresher hovorkyňa Privatbanky Iveta Makatura.

15. decembra 2023 o 12:20 Čas čítania 0:23 Ďalšia slovenská banka spustí funkciu okamžitej platby. ČSOB prezradila, kedy službu zavedie Ďalšia slovenská banka spustí funkciu okamžitej platby. ČSOB prezradila, kedy službu zavedie
Domov
Zdieľať
Diskusia