Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
dnes 23. septembra 2024 o 18:24
Čas čítania 0:27

Superlacný obchod Action otvorí ďalšiu predajňu. Novinka poteší zákazníkov na západe Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V hlavnom meste otvoria už štvrtú predajňu.

  • Lacný obchod Action otvára na Slovensku ďalšiu predajňu, informuje Interez.
  • Tentoraz poteší obyvateľov bratislavskej mestskej časti Dúbravka. V hlavnom meste otvoria v poradí už štvrtú prevádzku.
  • Expanziu obchodov plánujú po celom Slovensku.

Citát: „Na základe dopytu vidíme príležitosti pre ďalší rast a rozvoj na slovenskom trhu. Aj preto chceme udržať doterajšie tempo expanzie a otvárať nové predajne na atraktívnych miestach po celom Slovensku,“ povedal pre portál CEO Action pre český a slovenský trh Jan Štěpánek.

Širší kontext: Naposledy sme ťa informovali, že Action plánuje otvoriť predajne v Šamoríne a Veľkom Mederi. Obchod ponúka na webe viacero pracovných miest. Zamestnancom ponúka plat vo výške až do 1350 eur.

Prečítaj si aj tieto články:

20. septembra 2024 o 7:24 Čas čítania 0:20 Pepco sťahuje z celého slovenského trhu lampu. Nespĺňa normy, ľuďom môže ublížiť elektrický prúd Pepco sťahuje z celého slovenského trhu lampu. Nespĺňa normy, ľuďom môže ublížiť elektrický prúd
19. septembra 2024 o 17:08 Čas čítania 0:34 Tesco rozširuje populárnu službu do ďalších slovenských miest. Donášku potravín môže po novom využiť 100-tisíc obyvateľov Tesco rozširuje populárnu službu do ďalších slovenských miest. Donášku potravín môže po novom využiť 100-tisíc obyvateľov
22. septembra 2024 o 14:30 Čas čítania 4:18 Bol som nakupovať v lacných ázijských obchodoch. Namiesto CK mali OK, miesto Nike Knie. Bloček som nedostal (Reportáž) Bol som nakupovať v lacných ázijských obchodoch. Namiesto CK mali OK, miesto Nike Knie. Bloček som nedostal (Reportáž)
Action.com
Predajňa spoločnosti Action. Zdroj: Action.com
Domov
Zdieľať
Diskusia