Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vincenc Novák
dnes 5. októbra 2024 o 14:24
Čas čítania 0:24

Prípad bratov Menendezovcov: Prokurátor sa rozhodol preskúmať dôkazy v prípade 35 rokov starej vraždy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Seriál Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story od Netflixu je zameraný na príbeh dvoch bratov, ktorí brutálne zavraždili svojich rodičov. Teraz, po mnohých rokoch, dochádza k posunu v skutočnom prípade.

Losangeleský okresný prokurátor George Gascón na štvrtkovej tlačovej konferencii oznámil, že jeho úrad teraz preveruje známy prípad z roku 1989. Uviedol pritom, že získal dôkazy o vraždách Joseho a Kitty Menendezovcov, ktoré v roku 1989 spáchali ich synovia.

25. septembra 2024 o 9:30 Čas čítania 6:09 Prípad bratov Menendezových, ktorí valcujú Netflix: brutálne zavraždili svojich rodičov a potom išli do kina Prípad bratov Menendezových, ktorí valcujú Netflix: brutálne zavraždili svojich rodičov a potom išli do kina

Prokurátor medzitým čelí politickým tlakom po tom, čo Kim Kardashian, ktorá vystupuje ako zástankyňa väzenskej reformy, zverejnila pre televíziu NBC News list, v ktorom žiada, aby prehodnotili doživotné tresty pre oboch bratov.

Obaja odsúdení bratia teraz žiadajú o prepustenie z väzenia na základe obvinení, že ich otec sexuálne zneužíval. Súdne pojednávanie, ktoré by mohlo viesť k ich prepusteniu alebo obnoveniu procesu, stanovili na 29. novembra.

menendez
Zdroj: Ted Soqui/Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia