Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
dnes 13. októbra 2024 o 8:30
Čas čítania 0:26

VIDEO: Český vodič kľučkoval z jednej strany na druhú. V krvi mal 6 promile alkoholu, od začiatku roka ho takto chytili už 4-krát

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Najmenej alkoholu v krvi mu polícia namerala v januári, a to dve promile.

Českí policajti zverejnili jazdu vodiča, ktorý šoféroval osobné vozidlo s takmer šesť promile alkoholu v krvi, čo je hranica, ktorá pre ľudí znamená otravu alkoholom a ohrozenie života. Šofér na seba upozornil zvláštnou jazdou do protismeru. Vozidlo „kľučkovalo“ z jednej strany na druhú, informujú novinky.cz.

„Vodič sa snažil udržať auto na ceste. Privolaná cestná hliadka zistila očakávané, len hodnota zistenej hladiny alkoholu jej vyrazila dych. Päťdesiatpäťročný vodič nafúkal takmer šesť promile,“ uviedol policajný hovorca Bohumil Malášek.

Vodič je u policajtov známy. Od začiatku tohto roka ho v takomto stave prichytili šoférovať už štyrikrát. Najmenej alkoholu v krvi mal v januári, a to dve promile. Vodič má okrem iného aj zákaz šoférovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia