Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
včera 21. októbra 2024 o 17:40
Čas čítania 0:32

ZOZNAM: Inšpektori upozorňujú na viaceré modely áut známych značiek. Vlastníkom hrozí riziko poranenia či požiaru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Inšpekcia upozorňuje na viaceré problémy.

  • Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) upozorňuje na vážne bezpečnostné riziká spojené s viacerými modelmi áut, ktoré sú dostupné na slovenskom trhu.
  • Vlastníkov áut upozorňuje, aby vo vlastnom záujme zabezpečili opravu dotknutého vozidla, ktorá zabezpečí odstránenie zisteného rizika.

V zozname sú viaceré modely áut značiek Citroën, Opel, Peugeot, DS, Fiat či Toyota. Inšpektori identifikovali viacero rizík, ako napríklad riziko poranenia, požiaru, zvýšenia nehody či znečistenia životného prostredia.

„Nakoľko ide o dobrovoľné aktivity výrobcov vozidiel, odstránenie týchto rizík formou opravy bude spotrebiteľom poskytnuté bezplatne,“ informuje SOI.

Zoznam motorových vozidiel:

  • Citroën, model Jumpy, Spacetourer
  • Citroën & DS, model C3, DS3 
  • Opel, model Astra L, Corsa, Crossland X, Mokka
  • Peugeot, model 208, 208 II, 2008, 301, 208, 3008, 5008, Partner, Expert, Traveller
  • DS, model DS3 Crossback 
  • Fiat, model 600
  • Toyota, model Proace, Proace Verso

Prečítaj si aj tieto články:

18. októbra 2024 o 9:57 Čas čítania 0:23 Bratislavský tunel Sitina na dva víkendy zavrú. Diaľničná spoločnosť dopravu presmeruje Bratislavský tunel Sitina na dva víkendy zavrú. Diaľničná spoločnosť dopravu presmeruje
17. októbra 2024 o 14:50 Čas čítania 0:33 Majiteľom niektorých áut hrozí nebezpečenstvo, hlásia zvýšený počet požiarov. Výrobcovia upozorňujú, ako sa vyvarovať hrozbám Majiteľom niektorých áut hrozí nebezpečenstvo, hlásia zvýšený počet požiarov. Výrobcovia upozorňujú, ako sa vyvarovať hrozbám
17. októbra 2024 o 9:31 Čas čítania 0:29 Na východe uzatvorili cestu kvôli vytekajúcej jablkovej šťave z kamiónu. Zasahujú viacerí hasiči Na východe uzatvorili cestu kvôli vytekajúcej jablkovej šťave z kamiónu. Zasahujú viacerí hasiči
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Späť
Zdieľať
Diskusia