Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. januára 2023, 17:41
Čas čítania 0:27

Netflix čakajú veľké zmeny týkajúce sa poplatkov, nepotešia tých, ktorí majú spoločný účet s kamošmi. Prichádza zdražovanie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Všetky podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Obľúbená streamovacia spoločnosť Netflix minulý mesiac uviedla, že v roku 2023 spustí nový systém na spoplatnenie spoločných účtov. Pilotné testovanie bolo zatiaľ pre spoločnosť úspešné v niekoľkých regiónoch Južnej Ameriky, píše LadBible. 

Netflix takisto potvrdil, že k dispozícii bude aj funkcia prenosu profilu. To znamená, že ak máte svoj vlastný profil na účte priateľa alebo člena rodiny, budete si ho môcť preniesť na svoj vlastný nový platený účet. Zároveň bude existovať možnosť plateného podúčtu.  

Všetky podrobnosti zatiaľ nie sú známe. Netflix prisľúbil, že novinky v krátkom čase predstaví. Zaviesť zmeny sa spoločnosť rozhodla po tom, čo vyhodnotila, že aktuálne používanie spoločných účtov medzi domácnosťami dlhodobo podkopáva možnosť investovať financie do vývoja a vylepšovania služieb pre zákazníkov.  

netflix
Zdroj: Unsplash.com
Domov
Zdieľať
Diskusia