Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
8. februára 2023, 9:41
Čas čítania 0:26

Iba 20-ročná Sobrančanka na Octavii vošla na obchvate do protismeru a vrazila do šoféra BMW. Policajti jej rovno vzali vodičák

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladá žena spôsobila škodu vo výške viac ako 12-tisíc eur.

Trnavskí policajti v utorok zasahovali pri dopravnej nehode, ktorú spôsobila 20-ročná vodička na aute Škoda Octavia. K incidentu došlo na obchvate smerom z Trnavy na Trstín, informuje polícia.

Mladá šoférka nerešpektovala dopravnú značku znázorňujúcu zákaz vjazdu všetkých vozidiel a prikázaný smer obchádzania vpravo, a tak s autom vošla do protismeru, kde sa zrazila s vodičom vozidla značky BMW 120D.

„Pri nehode sa zranili obaja vodiči a spolujazdkyňa z auta Škoda. Policajti alkohol u vodičov nezistili. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na viac ako 12 000 eur,“ priblížila polícia.

Policajti na mieste zadržali žene z okresu Sobrance vodičský preukaz a zakázali jej ďalšiu jazdu. Dopravná nehoda je momentálne stále v štádiu objasňovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia