Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
28. marca 2023, 10:35
Čas čítania 0:32

VIDEO: Na Slovensku sa zbláznilo počasie. V týchto regiónoch dnes napadne až 10 centimetrov snehu, upozorňujú meteorológovia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počasie sa na Slovensku v posledných dňoch výrazne zmenilo.

Slovensko v utorok 28. marca znovu čaká chladné počasie, ktoré prinesie vietor aj sneženie, upozorňuje portál iMeteo.sk. Nepriaznivé počasie začalo už v pondelok, keď víchrica Khursu na viacerých miestach znížila teplotu o skoro 10 stupňov Celzia za pár hodín.

Silný vietor treba na Slovensku očakávať hlavne doobeda, v poobedňajších hodinách však bude slabnúť. Veľmi výrazný vietor zasiahne najmä juhozápad Slovenska s rýchlosťou 85 kilometrov za hodinu. V Podunajskej nížine si preto podľa portálu treba dávať pozor na vietor, ktorý môže lámať konáre. Teploty sa dnes budú pohybovať okolo 3 až 8 stupňov Celzia. 

Slovensko dnes dokonca čaká sneženie, ktoré bude najviac výrazné v severných regiónoch, kde môže napadnúť viac ako 10 centimetrov nového snehu. Snežiť by malo aj v nižšie položených oblastiach do 300 metrov. V doobedňajších hodinách dokonca intenzívne snežilo aj v Bratislave.

Počasie
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia