Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kateřina Viková
31. marca 2023, 8:54
Čas čítania 0:30

V legendárnom pražskom klube horelo. Záchrannú akciu komplikovali opití turisti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
V legendárnom pražskom klube horelo. Záchrannú akciu komplikovali opití turisti
Zdroj: HZS Hlavního města Prahy

Pražskí hasiči v noci hasili požiar v klube Duplex na Václavskom námestí. Museli použiť výškovú techniku ​​a prerušiť prevádzku električiek. Prácu hasičom komplikovali opití turisti.

V pražskom klube Duplex na Václavskom námestí zasahoval v noci tím hasičov, po tom ako niekto nahlásil dym vo vzduchotechnike. Z budovy evakuovali 350 ľudí.

Podľa fotiek hasičov v klube Duplex horela elektroinštalácia. Klub sa nachádza na najvyššom poschodí budovy na rohu s Jindřišskou ulicou. Hasiči na mieste použili výškovú techniku ​​v podobe dvoch vysokých rebríkov. Zásah zablokoval zhruba na hodinu prejazd električkovou dráhou. Hasičom navyše prácu komplikovali opití turisti. „Polícia ich musela z priestoru vykázať do bezpečnej vzdialenosti,“ uviedli pražskí hasiči na Twitteri.

„Hasičský vyšetrovateľ odhadol škodu na 100 tisíc českých korún, príčinou vzniku požiaru bola technická závada,“ uviedol hovorca pražských hasičov Martin Kavka.

Domov
Zdieľať
Diskusia