Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
13. apríla 2023 o 8:53
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: Polícia musela uzavrieť diaľnicu D1 medzi Prešovom a Košicami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z cisterny na čerpacej stanici uniká chemická látka.

Diaľnicu D1 medzi Prešovom a Košicami museli policajti uzavrieť v oboch smeroch. „Z dôvodu úniku chemickej látky z cisterny na parkovisku čerpacej stanice na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami je uzatvorená diaľnica v oboch smeroch,“ píše polícia v statuse.


„V smere z Prešova do Košíc je diaľnica uzatvorená od výjazdu na Lemešany. Obchádzka vedie po ceste I/20 cez obce Lemešany, Janovík, Bretejovce a Budimír. V smere z Košíc do Prešova je diaľnica uzatvorená od výjazdu na Budimír. Obchádzka vedie po tej istej trase,“ vysvetľuje. Na mieste podľa vyhlásenia zasahujú hasiči.

Úsek medzi Prešovom a Košicami môže byť pre únik chemickej látky z cisterny uzatvorený ešte hodiny. Čaká sa na príchod náhradného vozidla, do ktorého bude chemická látka prečerpaná.

Domov
Zdieľať
Diskusia