Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. apríla 2023 o 15:30
Čas čítania 0:25

Cestný pirát z Tvrdošína drzo predbehol policajtov rýchlosťou 155 km/h v úseku, kde je 90. Netrvalo ani minútu, kým ho pokutovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezodpovedného šoféra odchytili iba minútu po tom, čo predbehol policajné vozidlo.

Žilinskí policajti z Oddelenia cestného dozoru a špeciálnych kontrol odchytili cestného piráta na ceste číslo I/59 v smere od obce Krivá na obec Podbieľ. Polícia spozorovala šoféra po tom, čo ich na nehodovom úseku predbehol vo vysokej rýchlosti, informujú v príspevku na sociálnej sieti.

„Muž (1988) z okresu Tvrdošín predbehol neoznačené policajné auto v úseku, kde je to dopravným značením zakázané a jazdil rýchlosťou až 155 km/h v úseku, kde ja najvyššia dovolená rýchlosť 90 km/h,“ priblížili v statuse.

Z policajných záberov možno odpozorovať, že odstavenie vozidla nebezpečne jazdiaceho šoféra netrvalo dlhšie ako minútu. „Vodič bol zastavený, prebehla kontrola a bola mu uložená bloková pokuta,“ uzavreli muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia