Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Daniel Mikolášik
16. apríla 2023, 18:22
Čas čítania 0:38

Na nočný tuningový zraz v Bratislave vtrhli policajti. Padali mastné pokuty a vodičom zhabali vodičáky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muži zákona zistili až 19 porušení pravidiel cestnej premávky.

Počas noci zo soboty 15. apríla na nedeľu bratislavskí policajti vtrhli na tuningový zraz a pokutovali priestupky, ktorých sa dopustili účastníci zrazu prívržencov vytuningových aút.

Na akcii v bratislavských mestských častiach Lamač a Petržalka síce nedošlo k narušeniu verejného poriadku, dopravní policajti však počas nej zistili 19 porušení pravidiel cestnej premávky. Vodičom hrozí v správnom konaní pokuta do 300 eur a zákaz činnosti do dvoch rokov.

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Silvia Šimková. „V troch prípadoch vodičom zadržali vodičský preukaz, deviatim odobrali na základe nevyhovujúceho technického stavu vozidla osvedčenie o evidencii a piatim aj tabuľky s evidenčným číslom,“ konkretizovala.


Polícia tiež pokutovala štyri prípady prekročenia rýchlosti, tri prípady nerešpektovania základných povinností vodiča a takisto dva prípady nepripútania sa bezpečnostným pásom. „V deviatich prípadoch technický stav vozidla nezodpovedal podmienkam prevádzky vozidiel v cestnej premávke a z uvedeného dôvodu bolo deviatim vodičom zadržané osvedčenie o evidencii a piatim aj tabuľky s evidenčným číslom,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia