Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. apríla 2023 o 13:00
Čas čítania 0:30

Žena pri Liptovskom Mikuláši rozbila bankomat kameňom, lebo nemala kartu. Pre policajtov mala bizarné vysvetlenie svojho činu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri ničení bankomatov ju zbadal mestský policajt.

V Liptovskom Hrádku zaútočila kameňom na bankomat 35-ročná žena. Keďže nemala bankomatovú kartu, z neďalekého kvetináča vybrala kúsok skaly a začala ním udierať do prístroja, uvádza TV Joj.

Keď sa jej peniaze nepodarilo dostať z prvého bankomatu, pokračovala s útokom na druhý prístroj. Ženu, ktorá ničila majetok banky, zbadal pri incidente mestský policajt, a tak ju spacifikoval.

„Vyzval ju, aby upustila od protiprávneho konania, a následne použil chvaty a hmaty. Zadržal ju až do príchodu štátnej polície, ktorá prevzala vec na ďalšie riešenie,“ povedal pre televíziu mestský policajt Róbert Šimák. Útočníčka policajtom neskôr objasnila, že peniaze potrebovala na hamburger a cestu do Prahy.

Podľa povereného náčelníka mestskej polície z Liptovského Hrádku Jozefa Koscelníka žena pri útoku rozbila šuplík a displej. Aktuálne je trestne stíhaná pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Bankomat
Zdroj: TV JOJ reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia