Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
18. apríla 2023 o 13:18
Čas čítania 0:24

Colníci v Komárne zhabali dvom mužom batožinu, v ktorej mali 17 140 falošných cigariet Marlboro. Teraz im hrozia problémy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Colníci zhabali tabakové výrobky v celkovom množstve 857 kusov.

Príslušníci Colného úradu Nitra našli pred železničnou stanicou v Komárne v batožine dvoch osôb nelegálne tabakové výrobky.

Obe batožiny obsahovali neoznačené tabakové výrobky v celkovom množstve 857 kusov spotrebiteľských balení cigariet, čo predstavuje 17 140 kusov cigariet značky Marlboro Gold a Marlboro Red bez označenia kontrolnými známkami.

Hliadka vykonala kontrolu batožín v rámci výkonu mobilného dohľadu 15. apríla približne o 4.30 h ráno na základe oznámenia občana, informovala hovorkyňa Colného úradu Nitra Renáta Cebová.


Na výzvu hliadky osoby nevedeli predložiť doklady o kúpe a spôsobe nadobudnutia cigariet. Daňový únik je predbežne vyčíslený na 2 436 eur. Prípad bol odovzdaný vyšetrovateľovi finančnej správy na ďalšie konanie.

Cigarety
Zdroj: TASR/Colný úrad Prešov
Domov
Zdieľať
Diskusia