Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
21. apríla 2023 o 13:40
Čas čítania 0:56

Slovenská banka ohlásila odstávku. Tieto služby zajtra nebudú dostupné

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V čase výpadku bude banka informácie klientom poskytovať prostredníctvom klientskeho centra.

Slovenská sporiteľňa ohlásila niekoľkohodinovú odstávku, počas ktorej nebude fungovať viacero kľúčových služieb. Banka o výpadku informovala na svojom webe. 

„V rámci plánovanej odstávky vylepšujeme naše bankové služby, aby sa vám s nimi pracovalo ešte pohodlnejšie. Preto v sobotu 22. apríla niektoré služby budú nedostupné,“ priblížila sporiteľňa. 

Prehľad pozastavených služieb

Údržbu bude banka vykonávať v priebehu nočných hodín. Od polnoci do neskorých ranných hodín nebudú dostupné tieto služby: George, mobilná aplikácia George, Business24, mobilná aplikácia Business24, API rozhranie pre tretie strany. V tomto čase sa pravdepodobne nedostaneš ani do svojho účtu. 

Služby Sporopay, Databanking, Multicash, Klientske centrum (aktívne operácie) budú pozastavané od 00.00 h do 3.00 h. Autorizácia internetových platieb kreditnou kartou cez 3D Secure nebude fungovať od 21. 4. 2023 23.15 h do 22. 4. 2023 3.00 h. Sporiteľňa ohlásila, že internetové platby kreditnou kartou budú zrealizované aj bez dodatočného overenia cez mToken alebo SMS.

21. augusta 2024 o 16:20 Čas čítania 4:30 Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil

Platbu cez mToken nepotvrdíš v čase od 0.00 do 3.30 h a v rovnakom čase nebudú dostupné ani Push, SMS a e-mailové notifikácie o obratoch, platbách kreditnými a debetnými kartami.
 

Odstávka sa bude týkať aj služby PartnerPortal, tá bude nedostupná od 21. 4. 2023 21.30 h do 22. 4. 2023 2.00 h, a služieb zriadenie, zmena produktov a služieb cez www.slsp.sk. Tie nebudú dostupné od polnoci až do 5.00 h. 

Informácie o zostatku na účte a všeobecné informácie svojim klientom banka poskytne cez klientske centrum v čase 0.00 do 3.30 h. 

Slovenská sporiteľňa, SLSP
Zdroj: Slovenská sporiteľňa
Domov
Zdieľať
Diskusia