Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
21. apríla 2023 o 13:40
Čas čítania 0:56

Slovenská banka ohlásila odstávku. Tieto služby zajtra nebudú dostupné

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V čase výpadku bude banka informácie klientom poskytovať prostredníctvom klientskeho centra.

Slovenská sporiteľňa ohlásila niekoľkohodinovú odstávku, počas ktorej nebude fungovať viacero kľúčových služieb. Banka o výpadku informovala na svojom webe. 

„V rámci plánovanej odstávky vylepšujeme naše bankové služby, aby sa vám s nimi pracovalo ešte pohodlnejšie. Preto v sobotu 22. apríla niektoré služby budú nedostupné,“ priblížila sporiteľňa. 

Prehľad pozastavených služieb

Údržbu bude banka vykonávať v priebehu nočných hodín. Od polnoci do neskorých ranných hodín nebudú dostupné tieto služby: George, mobilná aplikácia George, Business24, mobilná aplikácia Business24, API rozhranie pre tretie strany. V tomto čase sa pravdepodobne nedostaneš ani do svojho účtu. 

Služby Sporopay, Databanking, Multicash, Klientske centrum (aktívne operácie) budú pozastavané od 00.00 h do 3.00 h. Autorizácia internetových platieb kreditnou kartou cez 3D Secure nebude fungovať od 21. 4. 2023 23.15 h do 22. 4. 2023 3.00 h. Sporiteľňa ohlásila, že internetové platby kreditnou kartou budú zrealizované aj bez dodatočného overenia cez mToken alebo SMS.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Platbu cez mToken nepotvrdíš v čase od 0.00 do 3.30 h a v rovnakom čase nebudú dostupné ani Push, SMS a e-mailové notifikácie o obratoch, platbách kreditnými a debetnými kartami.
 

Odstávka sa bude týkať aj služby PartnerPortal, tá bude nedostupná od 21. 4. 2023 21.30 h do 22. 4. 2023 2.00 h, a služieb zriadenie, zmena produktov a služieb cez www.slsp.sk. Tie nebudú dostupné od polnoci až do 5.00 h. 

Informácie o zostatku na účte a všeobecné informácie svojim klientom banka poskytne cez klientske centrum v čase 0.00 do 3.30 h. 

Slovenská sporiteľňa, SLSP
Zdroj: Slovenská sporiteľňa
Domov
Zdieľať
Diskusia