Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Kristýna Dobiášová
22. apríla 2023, 20:13
Čas čítania 0:30

Alec Baldwin bude čeliť žalobe za zabitie kameramanky. Rodina ho zažaluje aj napriek stiahnutiu obvinenia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Alec Baldwin bude čeliť žalobe za zabitie kameramanky. Rodina ho zažaluje aj napriek stiahnutiu obvinenia
Zdroj: TASR/AP

Napriek tomu, že štátni zástupcovia stiahli obvinenie, ktorému americký herec Alec Baldwin čelil, rodina zabitej kameramanky ho zažaluje. Chcú, aby herec „neunikol zodpovednosti“.

Rodina Halyny Hutchins chce žalovať herca Aleca Baldwina napriek tomu, že bolo jeho obvinenie z trestného činu stiahnuté. Informuje o tom BBC. Hutchins, ktorá sa ako kameramanka podieľala na produkcii filmu Rust, zomrela pri postrelení. Herec na ňu vystrelil v priebehu natáčania, pripomína Sky News.

Právnik rodiny mŕtvej kameramanky uviedol, že Baldwin nemôže uniknúť zodpovednosti. V októbri 2021 si Baldwin na natáčaní nacvičoval streľbu z pištole. Tá však smrteľne zasiahla Halynu Hutchins a zranila režiséra Joela Souzu. Herec poprel stlačenie spúšte na zbrani. Podľa správy FBI však nemohla bez stlačenia vystreliť. 

Zbrojárka filmu stále čelí obvineniam

Štátni zástupcovia vo štvrtok uviedli, že obvinenia sťahujú po tom, čo sa objavili nové záležitosti, ktoré si vyžiadali ďalšie vyšetrovanie. Zbrojárka filmu Hannah Gutierrez-Reed stále čelí dvom obvineniam z neúmyselného zabitia.

Domov
Zdieľať
Diskusia