Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
26. apríla 2023, 8:01
Čas čítania 0:33

Pellegrini sa vozí na mercedese za 150-tisíc eur, tvrdí Naď. Ideálne vozidlo na budovanie sociálnej demokracie, smejú sa mu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegriniho auto si všimla už aj satirická stránka Zomri.

Poverený minister obrany Jaroslav Naď zverejnil na Facebooku status, v ktorom kritizuje šéfa Hlasu Petra Pellegriniho. V príspevku ho označil za asociálneho demokrata, ktorý sa vozí v aute za 150-tisíc eur. Uťahuje si z Pellegriniho agendy sociálnej demokracie a upozorňuje, že auto, v ktorom sa viezol, stojí približne 150 priemerných platov na Slovensku.

„Ozaj, koľko to mal podľa svedka odovzdať Výboh Pellegrinimu v krabici od šampanského? Aha, už viem, 150-tisíc eur. Už rozumiem,“ píše minister. Poukazuje tak na známu kauzu, v ktorej bývalý šéf finančnej správy František Imrecze vypovedá, že mal predseda Hlasu-SD prijať úplatok pri digitalizácii úradu. 

Satirická stránka Zomri si všimla komentár pod Pellegriniho fotografiou z auta na Facebooku, ktorý pridala stránka Autoviny.sk. Auto-moto portál spoznal vozidlo podľa špecifického interiéru.  

„To je zadné sedadlo Mercedesu-Benz triedy S? Ideálne vozidlo na budovanie sociálnej demokracie,“ napísali pod poslancov status. 

Domov
Zdieľať
Diskusia