Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
5. mája 2023, 18:41
Čas čítania 0:32

Autentická nahrávka polície: seniorku chcel podvodník ošklbať o 15-tisíc lacným trikom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena rovno zavolala na políciu, lebo sa jej správanie podvodníkov nepozdávalo.

Polícia zverejnila na Facebooku záznam z telefonického nahlásenia podvodu. Ozvala sa seniorka, ktorú podvodníci takmer obrali o peniaze. Skúšali na ňu fintu, ktorú nanešťastie úspešne použili na iných seniorov.

Buď zaplatia, alebo dcéra pôjde do basy

Z telefonátu vyplýva, že jej zavolala neznáma žena s tým, že jej dcéra spôsobila autonehodu. Pri nej údajne zomrelo malé dieťa a matka dieťaťa požaduje 15-tisícové odškodné. Ak rodina nezaplatí, tak to pôjde na políciu a pred súd. Šoférke by vraj hrozilo 10 rokov vo väzení. Podvodníčka žene ponúkla aj právničku, aby jej dcéru zastupovala, a neustále sa pýtala, koľko peňazí má seniorka doma.

Našťastie tentoraz sa seniorka nedala nachytať. Miesto toho si situáciu overila u svojich príbuzných, a keď zistila, že jej žena klamala, tak ju rovno udala na polícii. Vypočuj si celý jej telefonát na políciu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia