Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. mája 2023 o 13:40
Čas čítania 0:26

Otrasný nález pri Rimavskej Sobote. Vo vatre na lúke uhorel človek, podľa pitvy v ohni utrpel popáleniny štvrtého stupňa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Uhorené telo bolo nájdené na neuhasenom ohnisku vatry na lúke v katastrálnom území obce Rovné.

Polícia vyšetruje úmrtie jednej osoby v obci Rovné v okrese Rimavská Sobota, ktorá v pondelok 8. mája uhorela vo vatre. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.


Uhorené telo bolo nájdené na neuhasenom ohnisku vatry na lúke v katastrálnom území obce Rovné. Polícia naďalej zisťuje pohlavie i totožnosť osoby, čas či ďalšie okolnosti úmrtia.


Predbežné výsledky pitvy podľa polície preukázali úmrtie v dôsledku popálenín štvrtého stupňa pri páde do ohniska. „Pri pitve a ohliadke tela neboli zistené žiadne nálezy, ktoré by nasvedčovali tomu, že ide o zásah druhej osoby,“ dodala policajná hovorkyňa.

vatra, oheň
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia