Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
14. mája 2023, 17:30
Čas čítania 0:26

Anketa o najhoršej práci: Šmirgľoval som lavice a zarobil 5 € na deň, hovorí Sajfa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Slovensku sú v porovnaní s inými krajinami Európy horšie platové podmienky. Zaujímalo nás, či sú naši respondenti spokojní v práci.

Na Slovensku sú v porovnaní s mnohými (najmä západnými) krajinami Európy stále pomerne zlé platové podmienky. Minimálna mzda je 700 eur, priemerný plat sa pohybuje okolo 1 300 eur. Výrazne zaostávame v porovnaní so susedným Českom, kde v inzerátoch ponúkajú v priemere okolo 1 828 eur a v Rakúsku 2 443 eur. 

Respondenti nám v ankete prezradili, aká bola ich najhoršie platená práca, prípadne či mali zlé skúsenosti so svojím šéfom. Stretli sme aj moderátora Fun rádia Sajfu. 

„Šmirgľoval som lavice a zarobil 5 € na deň,“ spomína Sajfa na svoju prvú brigádu. Dodáva, že zlé skúsenosti so šéfmi nikdy nemal. Viac zaujímavých odpovedí od našich respondentov uvidíš v ankete. 

 

Anketa:
Mal/-a si niekedy zlé skúsenosti so šéfom?
Áno.
Nikdy. 
Áno.
76 %
Nikdy. 
24 %
Domov
Zdieľať
Diskusia