Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
19. mája 2023 o 18:57
Čas čítania 0:38

PREHĽAD: Tieto slovenské úseky diaľnic musíš až do konca leta obchádzať, čiastočne ich uzatvoria

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Niektoré dopravné obmedzenia začnú platiť od soboty.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na čiastočné uzávery diaľnic na západe a východe Slovenska. Niektoré dopravné obmedzenia začnú platiť od soboty (20. 5.). 


NDS upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru niektorých úsekov diaľnice D2 v oboch smeroch. Dôvodom je oprava vozovky, ktorá sa bude konať v etapách. Obmedzenia začnú platiť od soboty. „Doprava bude vedená vždy vo voľnom jazdnom páse,“ podotkla spoločnosť.

Obmedzenia potrvajú do konca leta

Čiastočná uzávera bude aj na diaľnici D1 medzi kilometrami 331 a 340 v oboch smeroch. Dôvodom je obnova protikoróznej ochrany zábradlí na moste. Obmedzenie bude trvať od pondelka (22. 5.) do začiatku augusta.


Spoločnosť upozorňuje aj na opravu vozovky v úseku diaľnice D1 Trnava – Horná Streda, v ľavom jazdnom páse v kilometroch 80,5 až 79. Obmedzenie sa týka obdobia od pondelka do 4. júna.


NDS apeluje na verejnosť, aby dbala na bezpečnosť pracovníkov a dodržiavala obmedzenia súvisiace s opravnými prácami. „Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ upozornili diaľničiari.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia