Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
21. mája 2023, 15:01
Čas čítania 0:43

Pellegrini odmieta vládu s Republikou, zmanipulovaných volieb sa neobáva

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V nedeľnej relácii Na telo vyslovil Peter Pellegrini názor na to, či by vo vláde dokázal fungovať s Republikou.

Peter Pellegrini zo strany Hlas-SD sa vyjadril, že nenastane situácia, keď by strana išla do vlády s Republikou. Vyjadril sa tak v televíznej relácii Na telo, kde bola pozvaná aj exministerka spravodlivosti Mária Kolíková. 

Peter Pellegrini si však nevie predstaviť vládu ani s ďalšou politickou stranou. Márii Kolíkovej zo strany SaS uštedril v prenose poznámku: „Ani s vami si reálne neviem predstaviť fungovanie vo vláde.“ Obaja pozvaní sa však v závere zhodli aspoň na tom, že nemajú obavu, že by voľby na Slovensku mohli byť zmanipulované. 

V januári mal ešte Pellegrini iný názor 

Hlas v januári vylúčil zo spolupráce OĽaNO a ĽSNS, pretože ich považovali za zlo a vážnu hrozbu pre slovenskú demokraciu. „O všetkom ďalšom rozhodnú len ľudia vo voľbách a my ich verdikt budeme s plnou pokorou rešpektovať,“ povedal v tom čase Pellegrini. 

V reakcii na Pellegriniho slová uviedla politická strana OĽaNO, že spolupráca hnutia s Hlasom nehrozí, keďže oba subjekty ju navzájom vylúčili. Zároveň však upozornila, že Hlas nevylúčil zo spolupráce Smer ani Republiku, ktorú založili odídenci z ĽSNS. Predseda strany Hlas-SD teda nebol kedysi voči Republike radikálny tak ako dnes. 

Domov
Zdieľať
Diskusia