Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
24. mája 2023, 8:40
Čas čítania 0:40

AKTUÁLNE: Zomrel známy herec Daniel Heriban

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôvodom je údajne zástava srdca.

Profil herca Daniela Heribana, v ktorom sme zhrnuli jeho kariéru, si môžete prečítať v tomto článku.

Zomrel známy slovenský herec Daniel Heriban, informuje portál TV Joj. Dôvodom je údajne zástava srdca. Pred privolaním záchranky sa podľa webu sťažoval na bolesti chrbta. Heriban mal 43 rokov. 

„V ranných hodinách sme k pacientovi vyslali posádku záchrannej zdravotnej služby, ktorá ho na mieste zásahu oživovala. Resuscitácia však bola neúspešná, preto bol následne na miesto vyslaný obhliadajúci lekár,“ uviedol pre TV Joj hovorca záchranárov Martin Balko.

Dano Heriban sa narodil v Trnave. Po absolvovaní štúdia na Divadelnej fakulte VŠMU (2004) dostal v roku 2007 angažmán v SKD Martin, od roku 2014 bol členom Činohry Slovenského národného divadla. Spolupracoval s divadlami Aréna, Radošinským naivným divadlom, divadlom GUnaGu, Divadlom a.ha., s Novou scénou, Mestským divadlom Žilina, divadlom Ticho a spol. a BDNR Banská Bystrica. Účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch. Bol tvorcom filmovej, divadelnej a detskej hudby. V roku 2018 sa rozhodol vstúpiť i do sveta detských pesničiek, vydal svoj tretí sólový album Čosi úsmevné.

Domov
Zdieľať
Diskusia