Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
26. mája 2023, 7:25
Čas čítania 0:41

Seniori sa v českých potravinách pohádali pre syr a pečivo. Najskôr si vynadali, potom prišla facka, ktorú musela riešiť polícia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Konflikt medzi seniormi sa odohral v predajni v Starom Lískovci v Brne.

Policajti museli v jednom z brnianskych obchodov riešiť kurióznu potýčku medzi dvojicou seniorov. Muž vo veku 62 rokov a 73-ročná žena sa najprv pochytili slovne, no následne padla aj facka, píše portál iDnes.cz. 

Konflikt medzi seniormi sa odohral v utorok 23. mája popoludní v predajni v Starom Lískovci v Brne. Verzie oboch aktérov potýčky sa však značne líšia. 

Rozhádal ich nákupný vozík 

 „Žena povedala, že si v oddelení mliečnych výrobkov vyberala syr a muž na ňu vraj začal útočiť. Potom sa presunula do oddelenia s pečivom a tam jej dotyčný muž údajne dal facku a ona spadla na zem,“ opísala incident hovorkyňa brnianskych policajtov Jana Pokorná. 

Muž konflikt vidí inak. Vraj žene iba posunul vozík, pretože si chcel vybrať mliečny výrobok. Seniorke sa to podľa jeho slov nepáčilo, a tak naňho slovne zaútočila. 

„Keď sa opäť stretli pri výbere pečiva, žena ho vraj napadla a on sa len bránil. Odstrčil ju dlaňou a ona spadla,“ ozrejmila Pokorná. Potýčku, ktorá sa skončila modrinami a škrabancami, potvrdili aj prítomní zákazníci a teraz je predmetom vyšetrovania.

pečivo, potraviny
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia