Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Kamila Šebestová
30. mája 2023, 13:10
Čas čítania 0:23

Americký veľvyslanec: „Robert Fico podpísal kúpu amerických stíhačiek za 1,6 miliardy. Bol vtedy americký agent?“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Strávili sme deň s americkým veľvyslancom Gautamom Ranom. Ochutnali sme americký burger, počuli covery od vojenskej kapely a rozprávali sa s ním o protiamerických náladách v spoločnosti.

Zaujímalo ťa niekedy, čo robia Američania na Slovensku alebo to, ako vyzerá bežný deň veľvyslanca? Nás áno, a preto sme strávili deň s Gautamom Ranom, ktorý na Slovensku od septembra zastáva túto pozíciu.

Ochutnali sme americký burger, počuli covery známych pesničiek od vojenskej kapely a navštívili sme strednú školu v Nitre, kde prebiehala diskusia so študentmi.

S veľvyslancom sme sa rozprávali aj o protiamerických náladách v spoločnosti. „Robert Fico podpísal kúpu amerických stíhačiek za 1,6 miliardy. Bol vtedy americký agent?“ reagoval Gautam Rana na argument Roberta Fica, ktorý tvrdil, že Zuzana Čaputová je americká agentka. Viac uvidíš v našej reportáži.

Domov
Zdieľať
Diskusia