Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
2. júna 2023, 17:30
Čas čítania 0:37

FOTO: Takto vyzerajú nové policajné BMW. Na cestách ich už môžeš stretnúť v dvoch krajoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Trnavská a trenčianska polícia dostala od Ministerstva vnútra SR nové služobné vozidlá.

Trnavskí policajti dostali v piatok 2. júna nové služobné vozidlá. Od Ministerstva vnútra SR prevzali zásielku v podobe štyroch BMW X3, ktoré budú používať pohotovostné motorizované jednotky. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

„Štyri nové policajné autá BMW X3 SUV PLUG-IN HYBRID máme aj v Trnave. Slávnostne si ich dnes prevzali z rúk Ministerstvo vnútra SR aj policajti z PMJ Trnava. Časť z nich bude pridelená práve na tento útvar pre hliadky prvého kontaktu,“ priblížili muži zákona.

V rovnakom počte si dnes vozidlá BMW X3 prevzali aj trenčianski policajti, ktorí o tom informovali na sociálnej sieti.

Stovky nových hybridných vozidiel 

Nové hybridné automobily sú financované z plánu obnovy. Ich hlavným cieľom je modernizácia vozových parkov polície po celom Slovensku. Dokopy by tento rok malo v rukách policajtov skončiť až 760 nových vozidiel.

Prvé z nich už dostalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave. Ak ťa zaujíma celý zoznam nových automobilov, viac sa o nich môžeš dozvedieť v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia