Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. júna 2023, 18:05
Čas čítania 0:29

VIDEO: Opitá vodička pri Medzilaborciach zbesilo jazdila zo strany na stranu. Dychová skúška potvrdila obavy policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obidve vodičky podľa policajtov postihol rovnaký osud.

Policajti medzi obcami Krásny Brod a Rokytovce v okrese Medzilaborce spozorovali vodičku jazdiacu zo strany na stranu. Keď ju zastavili, zistili, že za volant si sadla opitá. Video so zbesilou jazdou 34-ročnej vodičky uverejnili na Facebooku.

Opojená alkoholom prechádzala do protismeru a ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky. Policajti následne zistili, že žena šoférovala s viac ako 2 promile alkoholu v krvi.

Podobný prípad sa stal aj v Bardejove, kde vodičov ohrozovala 48-ročná vodička pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška sa skončila s výsledkom 1,6 promile.

Toto nebezpečné a nezodpovedné konanie sa nezaobišlo bez následkov. „Obe dámy čakal ten istý scenár. Vodičky boli obmedzené na osobnej slobode, putovali do cely policajného zaistenia a bolo im vznesené obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ priblížili policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia