Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
12. júna 2023, 20:25
Čas čítania 0:32

Chceš si za 300 € kúpiť Cadillac s podpisom Madonny zo známeho klubu v Tatrách? Teraz máš šancu v nezvyčajnej dražbe

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Čierny Cadillac je nespôsobilý do bežnej premávky, no slúži ako zberateľský kúsok. V minulosti bol v prevádzke len dva roky a jeho stav je mimoriadne zachovalý.

Vydražiť si môžeš luxusný Cadillac Escalade s podpisom speváčky Madonny, ktorý sa teraz objavil na trhu. Ide o čierny Cadillac Escalade s podpisom speváčky v interiéri vozidla, ktorý popová hviezda využívala počas koncertného turné v Prahe v roku 2009.

Automobil viac ako 13 rokov dotváral atmosféru klubu Humno v Tatranskej Lomnici. Suma, za ktorú sa auto vydraží, sa následne využije na opravu historickej budovy lanovky v medzistanici Štart práve v Tatranskej Lomnici.

Cadillac bol niekoľko rokov zavesený strechou nadol nad tanečným parketom pomocou oceľovej konštrukcie. Z automobilu je vymontovaný poltonový motor a prevodovka. Ikonický podpis svetovej hviezdy nájdeš na hlavovej opierke spolujazdca.

Vozidlo je síce nespôsobilé do bežnej premávky, no slúži ako zberateľský kúsok. V minulosti bolo v prevádzke len dva roky a jeho stav je mimoriadne zachovalý. Aktuálna najvyššia ponuka v dražbe je 300 eur.

Cadillac Escalade s podpisom speváčky Madonny.
Cadillac Escalade s podpisom speváčky Madonny. Zdroj: groma.sk
Podpis speváčky Madonny.
Podpis speváčky Madonny. Zdroj: groma.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia