Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
13. júna 2023, 8:28
Čas čítania 0:52

Na hlavnej stanici v Bratislave sexuálne obťažoval ženy 44-ročný muž. Obchytával ich na intímnych miestach, polícia už zakročila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad aktuálne vyšetrujú policajti z oddelenia železničnej polície.

Bratislavskí policajti zadržali 44-ročného muža menom Karol, ktorý na hlavnej železničnej stanici v Bratislave obťažoval ženy. Policajtom sa doteraz podarilo zdokumentovať dva prípady, keď sa žien dotýkal na intímnych miestach, informuje polícia v príspevku na sociálnej sieti

„Podľa doterajšieho vyšetrovania mal muž v stredu (07. 06. 2023) prenasledovať 64-ročnú ženu od podchodu až do výťahu, kde ju proti jej vôli chytil za prsia a ďalej prenasledoval až do pristaveného vlaku,“ uviedli policajti. Uvedenej žene takýmto konaním spôsobil vážne psychické rozrušenie.

Deň po incidente obťažoval ďalšiu ženu na tom istom mieste

O deň neskôr sa zopakoval podobný prípad. Ten istý muž si na bratislavskej stanici prisadol k 30-ročnej žene, ktorej sa proti jej vôli začal dotýkať v oblasti nôh.

„Žena pohotovo zareagovala a z kabelky vytiahla slzotvorný sprej, na čo muž z miesta odišiel. Pri odchode sa však ďalšej ženy začal dotýkať v oblasti zadku, čím sa na mieste verejnosti prístupnom dopustil neslušného a pohoršujúceho správania,“ dodali muži zákona s tým, že krátko po incidente bol zadržaný príslušníkmi polície.

25. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:24 Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike

Muža eskortovali na policajné oddelenie, kde voči nemu vzniesli obvinenie z trestného činu výtržníctva. Policajti zároveň zistili, že 44-ročný Karol už bol v minulosti trestaný. 

„Poverený príslušník PZ vzniesol v tejto súvislosti obvinenie 44-ročnému Karolovi H. z okresu Tvrdošín. V tejto súvislosti bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia