Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
14. júna 2023, 10:10
Čas čítania 0:34

VIDEO: Takto premiér Ódor vysmial poslanca Blahu. Na konšpiračné útoky zareagoval veľavravne, v sále zostalo ticho

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiér Ľudovít Ódor dal v parlamente jasne najavo, čo si myslí o obvineniach Ľuboša Blahu.

Premiér Ľudovít Ódor v parlamente bez slov vysmial Ľuboša Blahu. Ódor sa dostal do výmeny názorov s poslancom Smeru, ktorý súčasného premiéra v pléne opakovane kritizoval, no šéf úradníckej vlády sa na Blahu rozhodol zareagovať svojským spôsobom.

Poslanci parlamentu sa mali v utorok vyjadriť k programovému vyhláseniu vlády, ktoré predložil Ľudovít Ódor. K hlasovaniu sa však parlament napokon ani nedostal. Namiesto toho sa v parlamente Blaha pustil do Ódora.

Členov úradníckej vlády nazval agentmi vybranými prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Vládu označil za vládu Progresívneho Slovenska a Sasky, Ódor je podľa neho neoliberál platený finančníkom Georgeom Sorosom, ktorý nie je ochotný pomáhať Slovensku.

„Rád by som sa podrobne vyjadril ku všetkým konštruktívnym pripomienkam pána Blahu založených na faktoch,“ vyhlásil Ódor, no po tejto vete nasledovalo iba pár sekúnd ticha. „Ďakujem pekne,“ skonštatoval následne a odišiel od mikrofónu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia