Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. júna 2023, 11:55
Čas čítania 0:41

Náboženský spolok dáva ruky preč od modlitieb za zrušenie koncertu Rammsteinu. Od výzvy na Facebooku sa dištancoval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Náboženská organizácia Dom úľavy sv. Charbela sa od modlitieb dištancovala.

V uplynulých dňoch sa na Facebooku kresťanského spoločenstva Dom úľavy sv. Charbela objavili príspevky, ktoré vyzývali na modlitby za zrušenie koncertu kapely Rammstein.

Podľa časti veriacich je koncert nemeckej skupiny satanistickým podujatím. Náboženský spolok sa teraz voči týmto výzvam ohradil, pretože nešlo o oficiálnu iniciatívu spolku, ale o aktivitu súkromných osôb v skupine.

„V stredu 14. 6. sa v Trenčíne má uskutočniť satanistický koncert Rammsteinu. Spevákovi, ktorý znásilnil 15-20 žien, dovolia v Trenčíne vystupovať. Pod vplyvom drog robí satanistické rituály na koncertoch, Trenčiansko sa učí naspamäť jeho zvrátené texty v nemčine, aby to spolu s ním mohli spievať,“ písal v skupine Domu úľavy sv. Charbela nespokojný používateľ. 

Dom úľavy sv. Charbela modlitebné stretnutie neorganizoval 

Nezisková organizácia Dom úľavy sv. Charbela sa od stretnutia dištancuje. „Nie je to pravda. Rázne sa dištancujeme sa od tohto príspevku! Nepridal to náš administrátorský profil, ktorý zverejňuje záležitosti organizácie, ale súkromná osoba,“ uviedli. 


Podľa stanoviska, ktoré nám spolok zaslal do redakcie, používateľka príspevok vyzývajúci na modlitbu za zrušenie koncertu urýchlene vymazala a dokonca celú facebookovú skupinu opustila.

Domov
Zdieľať
Diskusia