Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
19. júna 2023 o 14:15
Čas čítania 0:30

Na diaľnici D1 na východe Slovenska sa rútili rýchlosťou až 257 km/h. Toto nie je pretekárska dráha, odkazuje polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodiči na diaľnici D1 v časti Levoča – Poprad svojimi výkonmi policajtov neohúrili.

Prešovskí policajti v uplynulých dňoch zaznamenali dva prípady nezodpovedných vodičov, ktorí výrazne prekročili maximálnu povolenú rýchlosť. Oba priestupky zaznamenali na diaľnici D1 na úseku Levoča – Poprad, informovala Polícia SR v príspevku na sociálnej sieti

V prvom prípade vodič prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 110 km/h. Za ním nasledoval ďalší pretekár, ktorý sa ho zrejme pokúšal prekonať. Radar nakoniec zaznamenal prekročenie rýchlostného limitu o takmer 130 km/h.

„Počas uplynulých dní si dvaja vodiči zmýlili diaľnicu D1 v časti Levoča – Poprad s pretekárskou dráhou. Prvému bola na rýchlostnom limite 130 km/h nameraná rýchlosť 243 km/h a druhému bola na takom istom rýchlostnom limite nameraná rýchlosť 257 km/h,“ priblížili policajti.

Oboch nezodpovedných šoférov vyriešili muži zákona formou objektívnej zodpovednosti, trest v podobe vysokej pokuty ich teda neminie.

Domov
Zdieľať
Diskusia