Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
21. júna 2023, 20:15
Čas čítania 0:25

AKTUÁLNE: Superbúrky na Slovensku zastavili vlaky, niektoré nabrali meškanie aj 2 hodiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Doprava v tomto úseku je prerušená pre mimoriadne nepriaznivé počasie na Slovensku. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre celé Slovensko zväčša výstrahy prvého a druhého stupňa pred búrkami.

V úseku Kúty – Šelpice je z dôvodu nepriaznivého počasia od 18.50 h prerušená železničná doprava. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) o tom informovala na sociálnej sieti.


„Predpokladané meškanie vlakov je od 60 do 120 minút,“ priblížila ZSSK. Meškanie v trvaní takmer 70 minút má z dôvodu nepriaznivého počasia aj osobný vlak na trase Skalica – Senica. Pôvodne mal doraziť do Senice o 18.48 h.


Cez Slovensko postupuje z Moravy a Dolného Rakúska búrkový systém, ktorý je sprevádzaný mimoriadnou bleskovou aktivitou. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal pre celé Slovensko zväčša výstrahy prvého alebo druhého stupňa pred búrkami. Tretí stupeň výstrahy platí do 20.30 h v okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec.

Domov
Zdieľať
Diskusia