Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. júna 2023, 10:00
Čas čítania 0:32

MAPA: Zabudni na letné horúčavy, tento víkend sa na Slovensku poriadne ochladí. V piatok však udrú silné búrky s krúpami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mnohých miestach nášho územia klesne teplota až na 20 stupňov Celzia.

Silné búrky, ktoré sa tento týždeň prehnali Európou, budú mať za následok prudké ochladenie aj na Slovensku. Cez víkend preto treba počítať s teplotami iba okolo 20 stupňov Celzia, píše iMeteo

Tropické teploty vyvrcholili a Slovensko na mnohých miestach zažije chladnejšie počasie už dnes. Prvé búrky Slovensko zasiahnu v piatok ráno, ale očakávať ich môže najmä sever a východ nášho územia. Búrky sa budú v rôznych intervaloch tvoriť počas celého dňa.

Meteorológovia varujú, že počas búrok si treba dávať pozor na silnejší vietor a na niektorých miestach aj na padajúce krúpy. 

Studený front k nám pred víkendom prinesie chladnejší vzduch zo severozápadu Európy. To bude mať za následok, že najmä na severe krajiny klesnú teploty v sobotu a nedeľu až na 20 stupňov Celzia. Napriek chladnejším dňom by víkend mal byť pokojný a bez búrok. 

SHMÚSHMÚSHMÚ
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia