Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. júna 2023, 12:16
Čas čítania 0:42

Kollárovi v TA3 ukázali meme zo ZOMRI o bití žien. „Všetci sa s*rú v tejto situácii!“ kričal nervózne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kauza fyzického útoku na bývalú partnerku ho veľmi nahnevala.

Boris Kollár dnes v relácii V politike na TA3 oznámil, že už podal trestné oznámenie na bývalú partnerku Barboru Richterovú. Tá ho nedávno obvinila z toho, že ju pred 12 rokmi fyzicky napadol. Kollár sa bráni tým, že k útoku prišlo potom, ako odhodila jeho dieťa.

To však Richterová popiera. Podľa Kollára ide o antikampaň voči jeho osobe a politickej strane. Tvrdí, že je za tým podnikateľ Zoroslav Kollár. Podľa lídra strany Sme Rodina sa Richterová vozí na jeho aute. Richard Sulík vyhlásil, že by mal Boris Kollár odstúpiť.

Moderátor Rastislav Iliev Kollára konfrontoval s meme obrázkom na satirickej stránke Zomri, na ktorom je jeho kampaňová fotografia s textom „bijeme ženy, len keď si to fakt zaslúžia“. Napriek vážnosti situácie si Kollár v komentároch robil z meme obrázku žarty a napísal, že sa to týka aj mužov.

Líder strany Sme rodina sa na záver diskusie rozhneval a vyhlásil, že sa „všetci s*rú v tejto situácii“, a verejne sa v televízii ospravedlnil svojmu synovi Arturovi. Na záver sa posťažoval, že mu moderátor Iliev touto témou znepríjemnil nedeľu.

Zomri
Zdroj: TA3/ZOMRI
Domov
Zdieľať
Diskusia