Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
25. júna 2023, 20:04
Čas čítania 0:45

Boris Kollár v minulosti údajne fyzicky napadol ďalšie ženy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incidenty sa mali stať na Kube.

Boris Kollár údajne v minulosti napadol viacero žien. Jednou z nich mala byť aj poslankyňa za Sme rodina Petra Krištúfková. S informáciou prišla v reportáži TV Markíza. Kollár aj Krištúfková to však popierajú. O údajnej bitke hovoril ešte v roku 2016 dnes už odsúdený podnikateľ Marian Kočner. „Videl som, ako kopal tehotnú matku svojho dieťaťa do krvi,“ povedal. 

O útokoch Borisa Kollára si písal Kočner v Threeme s partnerkou Tomáša Rajeckého, ktorého odsúdili na podmienku v kauze Súmrak. 

25. júna 2023, 12:16 Čas čítania 0:42 Kollárovi v TA3 ukázali meme zo ZOMRI o bití žien. „Všetci sa s*rú v tejto situácii!“ kričal nervózne Kollárovi v TA3 ukázali meme zo ZOMRI o bití žien. „Všetci sa s*rú v tejto situácii!“ kričal nervózne

„Jasné že bil aj Petru. Nebolo to raz, ale viackrát. Vedeli o tom všetci známi. Okrem toho nebola jediná,“ povedal pre Markízu Rajecký, ktorý bol s Kollárom na Kube, a dodal: „Stali sa tam dva incidenty. Raz to bolo v Havane, kde po hádke dostala facku. Neskôr sme odišli k moru, kde sa stal ďalší incident a kde ju zbil dosť.“

Údajne vtedy išlo o poslankyňu Sme rodina Moniku Péter, čo však Kollár aj poslankyňa odmietli. „Pán Kollár sa osobne voči mne choval vždy slušne a galantne,“ vyjadrila sa k téme Péter. Rajecký Kollára preto vyzval, aby išiel na detektor lži. Podľa lídra strany Sme rodina ide o politickú antikampaň zameranú voči jeho osobe.

Boris Kollár
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia