Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
27. júna 2023, 18:40
Čas čítania 0:40

Kočner je vraj vo vážnom stave. Zrušil program s vyšetrovateľmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od soboty, keď bol prevezený do nemocnice, sa vraj jeho zdravotný stav nezlepšuje.

Zmenkového podvodníka Mariana Kočnera v sobotu previezli do nemocnice v Ružinove, aby podstúpil potrebné lekárske vyšetrenie. Podľa zistení denníka Pravda sa mu nateraz nepodarilo pomôcť a jeho zdravie je naďalej ohrozené.

V sobotu odchádzal Kočner z nemocnice v sprievode kukláčov. Presúvali ho na nosidlách a údajne ho musela odviezť sanitka. Nebolo však jasné, či ho museli hospitalizovať alebo bol prevezený naspäť do väzenia.

Kočnerov advokát potvrdil, že jeho klient je v opatere lekárov

„Môžem potvrdiť, že vzhľadom na vážnosť jeho stavu je naďalej v opatere lekárov a boli zrušené všetky plánované úkony,“ potvrdil pre Pravdu Kočnerov advokát Marek Para s tým, že sa jeho klient nezúčastní na plánovaných výsluchoch ani poradách s advokátmi.

Informácie o zdravotnom stave odsúdeného podnikateľa nezverejnil ani Zbor väzenskej a justičnej stráže, ktorý zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre väzňov na Slovensku. Odôvodil to tým, že nedisponuje Kočnerovým súhlasom na poskytnutie informácií o jeho zdravotnom stave.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Na verejnosti sa naposledy Kočner objavil v polovici mája pri ohlásení rozhodnutia v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Marian Kočner
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia